Отдавна не съм писал.
Имах ГОЛЕМИ проблеми с китайския комплект бендикс, купен от ОЛХ за 280 лв от предишния собственик! Ексцентриците на лагера понеже са от меко желязо се бяха замазали/заоблили и бендикса заклинваше! Последните дни преди да откаже тотално да пали мотора, само дето не му се молих да запали! Добре че не изрони зъбчатките тоя боклучав бендикс! Сетих се че предишния собственик ми даде в насипно състояние елементите от оригиналния лагер, които са от яко желязо, а не от кашкавал....липсваше само пружинката която си набавих от семеринга, и вече нямам никакви проблеми с бендикса/паленето!
Скоро попаднах на колега в Бс с 4ТХ и го помолих да си разменим моторите за малко градско, и не съм впечатлен от ТДМ-а който карах, но според мен му имаше нещо щото не вървеше особено! Кютук с висок център на тежестта! Мисля че пак щях да предпочета моя, дори и да бях пробвал 4ТХ преди покупката
Вчера си направих една разходка до Турция, донесох си от комшиите РСР 6,35мм 90 джаула. Другите пушки ги взимах с колата от комшиите, но сега реших да се възползвам от последните дни с хубаво време и отидох с мотора.