Качествени лекари в нашия град за нас

<< < (5/25) > >>

Grobarq:
Цитат на: ЧЕФО в декември 13, 2012, 11:49:27

От няколко дена се напъвам да се сетя за добър травматолог във Варна и се сещам само за олигофрени. :o Аз поне не знам за добър специалист и никого не мога да препоръчам. Единствено съм доволен от един спортен лекар, др. Бинко Колев. Той е лекаря на спортен клуб "Черно море" и кабинета му е в спортната база на стадион "Черно море" Човека ми помогна много, когато спуках мениск. Колкото до прехваления касапин "дроктор" Говедаров, той искаше веднага да ми дупчи коляното, щото без операция не можело уж, а в същност номера бил да пребара парички от здравната каса, пък пациента го еби в мамата. Тогава приятели ме насочиха към доктор Бинко Колев и той заяви категорично, че не съм за операция, тъй като липсва блокаж на ставата и с 2-3 инжекции за по 15-тина лв. се възстанових напълно и не чувствам сериозни оплаквания. Цялото възстановяване отне 10-тина дена. Е, предупреди ме, че вече няма да съм като преди, но ще си живея без особен дискомфорт. Обясни ми, че до операция се прибягва само в крайни случаи. В моя случай с операция няма да се постигне по-добър резултат, напротив, ще се наруши капсулата на ставата и на хрущяла ще му се разкатае фамилията. Ефекта ще бъде като да сипеш пясък в обезмаслен лагер. :-o Точните му думи бяха: "По-добре да ти оперират стомаха с мръсен, заразен с холера касапски нож, от колкото да ти режат ставата с най-стерилния скалпел на света." Това бе сравнение разбира се. :grin: Доктор Бинко Колев си разбира от работата и доста хора го хвалят. А мита, че Говедаров бил "най-добрия" специалист във Варна по микрохирургия на мениск си има съвсем логично обяснения. Когато си единствения специалист в даден град, то ти неминуемо си най-добрия, колкото и да си некадърен, защото просто няма друг. :-o Ако на някой му се наложи операция на мениск, то в никакъв случай да не я прави във Варна. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!

Знаех си аз,че ще опишеш цветисто нещата :grin: Май картинката във Варна е трагична...А е толкова голям град....
Което ми напомни-не всички доктори разчитат добре снимките от ядреномагнитния резонас.То е като при ренгеновите снимки,които са по-прости,но на и тях не всики разчитат правилно.
Така,че,ако на някои му се наложи да допре до ЯМР (ядреномагнитен резонас) да проучи къде и в коя болница са най добрите...В Пловдив мисля,че вече са 3 резонанса...или 4....

Grobarq:
Чефо,би ли променил заглавието на темата на "Качествени лекари в нашия град за нас"...Че аз не мога нещо  :smile: Мисля,че ще е по-подходящо и насочващо

difff:
за в Ловеч аз лично ходя при шефа на ортопедията - д-р Георги Генов и лично според мен добре се справя с тази работа. Кабинета му е в Детско отделение. Попринцип този човек се занимава с децата от академията на Литекс.

Drago Shadow:
Прекрасни неврохирурзи в София, болница Св. Иван Рилски. Др. Минкин и проф. Романски, изключителни професионалисти, отдадени на професията и пациентите. спасиха ми начина на живот с тежка операция, която слава богу беше успешна. Не са поискали и взели лев. Хвала и поклон на тях.  :b1d: :b1d: :b1d:

Grobarq:
Само да спомена как се развива моето лечение...
Бих си един курс инджекции.От понеделник съм на друг вид инджекции-колагени за става.Чувствам се доста по-добре и се надявам да се оправя поне на 80-90%.Бавно става,но има надежда.
Пред кабинета моя лекуващ лекар др. Симидчиев,разни фудболисти,скиори...
Надявам се и колегата Еsper да може да каже добра дума за лекуващия го лекар,обеща да сподели преди месец.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page