Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgЗа ФорумаВАЖНО, ПРОЧЕТИ!!!Тема: Правилата на MOTOFORUM.bg
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Правилата на MOTOFORUM.bg  (Прочетена 23021 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
RaTTo
началник
Администратор
ниво 5
*****
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSXR1000
Публикации: 910


MotoZone

69253274
WWW
« -: април 01, 2005, 11:39:46 »

Моля, прочетете тази тема, защото в нея се съдържат малкото, но съществени правила на форума ни.

1. Общи положения
1.1 Форумът MOTOFORUM.bg има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители.
1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация, отправяне на лични нападки, заплахи и др. подобни.

2. Теми и постове (коментари/отговори)
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително.
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел.
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" или писане в темите само с главни букви няма да се допускат и ще се коригират или изтриват без предупреждение.
2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Дублиращите теми ще бъдат заключвани и/или изтривани.
2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.
2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай".
2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ. Избутването на тема от автора й не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова информация по темата.
2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения и теми ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", "RESPECT" и т.н.), както и мнения само с емотиконки. Подобни мнения ако не бъдат придружавани с обосновка ще бъдат изтривани.
2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата. Постове, излизащи извън рамките на това изискване ще бъдат трити или редактирани.
2.10 Забранено е прикачването на снимки с порнографско съдържание и/или насилие, както и постването на подобни линкове без предупреждение за съдържанието. Категорично се забранява предоставянето на линкове към страници с детска порнография. Същото се отнася и за коментарите, които включват реалистично описание на причиняване на физическо и психическо страдание, осакатяване и садизъм, както и текстове, включващи реалистично описание на принудителен секс, изнасилване и секс с малолетни.
2.11 Пропагандирането на всякакви противозаконни действия, идеи или цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.
2.12 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки.
2.13 Всички мнения и коментари, публикувани тук, изразяват личното отношение на потребителя и той носи цялата отговорност за него. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители на форума или администрацията му.
2.14 Всяко мнение, предоставено тук е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ (GNU Free Documentation License (GNU FDL)). Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни).
2.15 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни участвали в кореспонденцията, когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.
2.16 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.
2.17 При цитиране на предишно мнение от форума да се акцентира на изречението или фразите като се отстрани останалия текст.
2.18 Ако една тема излезе по какъвто и да е начин от рамките на тези правила, по преценка на администраторите или модераторите може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, е добре да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й. Всякакви нови теми коментиращи повода за затваряне или действията на модераторите без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат трити.

3. Профили и аватари
3.1 Потребителският профил съдържа лична информация за притежателя си. Данните, които публикувате тук, няма да бъдат използвани от трети страни, доколкото това зависи от администрацията на форума. Нито едно поле в профила Ви, видимо за останалите потребители, не е задължително за попълване. В случай, че решите да предоставите някаква информация, то няма ограничение за нейното съдържание и характер.
3.2 В случай, че има снимка към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.
3.3 Аватар е изображението, което се появява от лявата страна на всеки потребителски пост. Съдържанието му да се съобразява с т. 2.10 и т. 3.2 от правилата.

4. Общи разпоредби
4.1 Спазването на правилата изложени тук е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител.
4.2 Видът наказание, който ще бъде приложен на нарушител се определя от администраторите и/или модератор/ите, а именно:
а) При грубо или системно нарушаване на правилата потребителят получава предупреждение за бан. Допустими са две предупреждения. При трето нарушение следва бан.
в) Забрана за публикуване и замразяване на акаунта.
г) Налагане на бан ("забрана, ограничение") – администраторът може да "изхвърли" нежеланите потребители на форума, като ограничи достъпа им до сайта чрез бан. Банът може да важи само за форума или за целия сайт. Също така може да бъде постоянен или временен.
4.3 Незнанието на настоящите правила за използване на форума на moto.zonebg.com не освобождава от отговорност пишещите във форума.

5. Реклама във форума
5.1 Рекламирането на фирми, стоки, сайтове или форуми в публикуваните теми или в аватарите на потребителите може да става само след одобрение от страна на екипа на форума. Реклами или аватари, които не са одобрени ще бъдат изтривани.
Информация за рекламни теми и платени съощения може да намерите на Реклама в MOTOFORUM.bg

След влизането си в този сайт, вие носите отговорност за евентуални морални и материални щети, причинени на Вас или от Вас.

Относно линкове на сайта, създателите не носят отговорност за съдържанието на страниците, към които водят.
Създателите на сайта не носят отговорност за лица несъобразили се с предупреждението.
Създателите на сайта се задължават да пазят тайната на кореспонденцията, както и да не разгласяват създадените потребителски имена и пароли или друга лична информация предоставена от посетителите на сайта, без тяхно предварително съгласие, освен ако това не следва по силата на нормативна разпоредба.

Създадетелите на сайта не са отговорни за щети или нараняване, в следствие на информацията и снимките, която създателите на сайта и вие помествате в този сайт.
Създателите на сайта имат правото, но не и задължението да премахват материали считани, че представляват форма на насилие срещу някои от членовете.

Създателите на сайта не гарантират за полезност и пълнота на информацията, която е поместена в този сайт, както и няма да носят отговорност за щети и вреди в резултат на това, че някой от потребителите се е доверил на тази информация или друго съдържание поставено на сайта или предадена от друга страна

Правилата се допълват регулярно в движение.
« Последна редакция: май 30, 2018, 10:28:38 последно от RaTTo » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgЗа ФорумаВАЖНО, ПРОЧЕТИ!!!Тема: Правилата на MOTOFORUM.bg

Отиди на:  

WebMoto.bg - борса за мотори, части, аксесоари, екипировка, гумиСтраницата е създадена за 0.535 секунди с 20 запитвания.