Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgЗа ФорумаВАЖНО, ПРОЧЕТИ!!!Тема: Общи условия за ползване на MOTOFORUM.bg
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Общи условия за ползване на MOTOFORUM.bg  (Прочетена 7880 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
RaTTo
началник
Администратор
ниво 5
*****
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSXR1000
Публикации: 911


MotoZone

69253274
WWW
« -: май 30, 2018, 10:24:00 »

MOTOFORUM.bg е уеб базирана форум платформа насочена към феновете на  мотоциклетите, моторни спортове, мото-индустрия и тематчност свързано с мотоциклетите, дискусии, анализи и коментари. Настоящият документ има обвързваща, задължителна сила на договор, приложим за всички версии и устройства, в които са достъпни услугите на платформата MOTOFORUM.bg. Достъпът, разглеждането или използването на сайта означава приемане и съгласие на потребителя с общите условия. Ако не сте съгласни с тези условия или с отделни клаузи в тях, моля, не използвайте този сайт.
MOTOFORUM.bg има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители.
Чл.1. Дефиниции
Употребените по-долу думи, термини и съкращения, имат следното значение:
“ОУ” – Общи условия за използване на уебсайта www.MOTOFORUM.bg.
“Уебсайт”, “Сайт” – уебсайт с адрес  (URL) www.MOTOFORUM.bg.
“MOTOFORUM.BG” – патентована солвесна марка за територията на Република България и е собственост на Администратора.
“Администратор” – физическо лице - Николай Колев. За връзκa: гр, Казанлък 6100, ул. Стара река 2, етаж 4, тел: 0886 316 909
„Модератор“ – физически лица, обвързани с права дадени от Администратора за администриране и модериране и поддръжка на платформата.
“Потребител” – физическо или юридическо лице, което използва услугите и ресурсите на сайта.
“Профил”  - съвкупност от всички данни, с които се асоциира регистриран и нерегистриран потребител на услугите в сайта.
“Услуги”  - всички услуги на Администратора,  или на негови партньори и контрагенти, които са достъпни за потребителите на уебсайта www.MOTOFORUM.bg.

Чл.2. Приемане, съгласие и действие на ОУ
2.1. Настоящите ОУ представляват правно споразумение  между Администратора и Потребителя, което съдържа условията за използването на уебсайта и платформата. ОУ се прилагат еднакво за регистрирани и за нерегистрирани потребители. Приемането и съгласието с ОУ е задължително условие за използването на сайта и платформата MOTOFORUM.BG.
2.2. ОУ влизат в сила от момента, в който Потребителят използва за пръв път сайта, платформата MOTOFORUM.BG или създаде потребителски профил. Те са приложими при всяко посещение и използване на сайта и са валидни до закриването на профила на Потребителя и/или преустановяване използването на сайта. Потребителят е отговорен за действията си във връзка с използването на сайта и след закриване на профила му.
2.3. Взаимоотношенията между потребителите и Администратора във връзка с използването на платформата MOTOFORUM.BG се регулират изключително от тези ОУ, от Политиката за защита на личните данни и други правила и инструкции, които са създадени и публикувани в сайта от Администратора и са неразделна част от ОУ.

Чл.3. Достъп и регистрация
3.1.  Администраторът управлява и контролира  уебсайта  от седалището си в Република България и не дава каквито и да е гаранции, че сайтът и услугите са подходящи или достъпни на други места по света. Потребителите, които осъществяват  достъп до сайта от други територии, го правят по своя преценка, на свой риск и са отговорни за своите действия по правото на съответните юрисдикции, в съответствие с всички приложими местни закони.
3.2. Администраторът си запазва правото да откаже достъп до услугите, или да отхвърли искане за потребителска регистрация, в случай, че посочената от Потребителя информация е невярна, неточна или непълна и в други случаи, предвидени в ОУ.
3.3. Потребителски профил може да бъде  блокиран или закрит, ако по преценка на Администратора или по данни на разследващи и съдебни органи е установено или е в процес на установяване, че през този профил са извършени или се извършват измами във връзка с услугите или ако Потребителят е участвал в действия, които са незаконни или в нарушение на ОУ и приложенията към тях.
3.4. Достъпът до услугите  в платформата MOTOFORUM.BG не следва да се разглежда или тълкува по никакъв начин като безвъзмездно предоставяне на лицензи или права на собственост, включително авторски права или други права на интелектуална собственост.
3.5. С приемането на ОУ, Потребителят изразява своето информирано, съгласие, че всякакви рекламни съобщения, бюлетини, кампании както и всякакви други съобщения, включително SMS, изпратени от Администратора до регистрирания от потребителя мейл адрес и телефон, няма да се считат за "непоискани търговски съобщения" по смисъла на чл.6 от Закона за електронната търговия.

Чл.4. Характеристика на услугите
4.1. Администраторът предоставя, а потребителите използват услугите, такива „каквито са обявени”, съгласно условията и параметрите им, посочени в сайта.
4.2. Услугите в платформата MOTOFORUM.BG, които могат да се използват от потребителите при условията и ограниченията на ОУ, са следните:
 (1) да разглеждат съдържанието на уеб сайта;
 (2) да публикуват теми и постове към темите във форума;
 (3) да комуникират помежду си посредством функционалност за лични съобщения;
 (4) да гласуват в анкети, рейтинг, да дават оценка за определен потребител, тема или пост;
 (5) да използват цялата функционалност на платформата в зависимост от групата и новото на потребителския профил.
4.3. По усмотрение на Администратора услугите могат да бъдат обновявани, допълвани и разширявани по всяко време.

Чл.5. Разрешено използване
5.1. Платформата може да се използва от пълнолетни физически лица, от юридически лица и организации, създадени и действащи в съответствие с българското законодателство.
5.2. Потребителят има право на една регистрация в сайта.
5.3. Потребителят е длъжен да осъществява достъп до платформата  MOTOFORUM.BG  и сайта чрез технологиите и средствата, предоставени в него, реализирани чрез нормалната функционалност на сайта и да го използва законосъобразно, съгласно предназначението му и в съответствие с настоящите ОУ. Всички права, собственост и законни интереси върху сайта или във връзка с платформата MOTOFORUM.BG, които не са изрично предоставени в тези ОУ, принадлежат на Администратора.

Чл.6. Права, задължения и отговорност на потребителите
6.1. Потребителят има право да регистрира един потребителски профил и да използва законосъобразно услугите в платформата MOTOFORUM.BG в съответствие с настоящите ОУ. Потребителят може да прекрати по всяко време използването на услугите и да поиска заличаване (изтриване) на своя профил. В случай, че един и същи телефонен номер се използва в повече от една регистрация, ще се счита, че се администрират от едно и също лице. В този случай една от регистрациите остава активна, а другата ще бъде с ограничена функционалност.

6.2. Потребителят се задължава:
 (1) Да осъществява достъп до услугите в платформата MOTOFORUM.BG чрез технологиите и средствата, предоставени в уебсайта, реализирани чрез обичайната му функционалност.
 (2) Да не възпроизвежда, копира, дублира, модифицира, създава производни или адаптирани, цели или отделни части от платформата MOTOFORUM.BG, или по друг начин да не предоставя в каквато и да е форма или по какъвто и да е начин, с комерсиална или некомерсиална цел, каквато и да е информация, съдържание, данни за потребители, технология или ноу-хау, извлечени в цялост или частично от  уебсайта, включително  от версиите за мобилни приложения.
 (3) Да не разстройва и деактивира пълната или частична функционалност на услугите и на уебсайта, да не претоварва трафика и да не генерира прекомерно голям трафик, да не прави опит за получаване на неоторизиран достъп до каквато и да е част от уебсайта или до съответните компютърни системи, сървъри или мрежа, поддържани от Администратора.
 (4) Да публикува публикации и теми, които отговарят на изискванията на ОУ, включително на условията в Приложение 2 към ОУ и не нарушават разпоредби  на действащото законодателство.
 (5) Да не публикува съдържание (текст, аудио, видео, изображения или друго) с явно сексуално съдържание или порнография или съдържащи незаконно,     дискриминационно, оскърбително, вулгарно, злепоставящо, заплашително или     нецензурно по своя характер съдържание, или което насажда омраза или подбужда  към расистки, дискриминационни, насилнически или подстрекаващи към актове на     насилие и терор,  жестокост към животните или други осъдителни действия, които нарушават добрите нрави и колективни ценности в обществото.
 (6) Да не публикува или прави достъпно и видимо съдържание, което нарушава или може да наруши авторски или други права на интелектуална собственост, правото на защита на личните данни, правата на публичност, на собственост или други права и законни интереси на потребителите на уебсайта, на Администратора или на трети лица.
 (7) Да не заобикаля, премахва или манипулира елементи от защитата и въведените мерки и технически средства за защита на платформата MOTOFORUM.BG от неоторизиран достъп, от хакерски и други деструктивни, злонамерени атаки и разрушителни действия.
 (8 ) Да не използва, показва, публикува, пренасочва, споделя  или по  друг начин прави достъпни каквито и да е неразрешени или неоторизирани реклами, рекламни, маркетингови, промоционални и други материали, които са извън обхвата на предоставените в сайта услуги и съдържание, нито да разпространява, изпраща т.нар. "junk  mail", "spam", "chain letters", "pyramid schemes" или каквито и да е  форми и средства за търсене и набиране на клиенти, реклама, непоискани търговски съобщения, дублиращи се и мултиплициращи се съобщения и писма. При получаване на подобни съобщения, Потребителят трябва незабавно да информира Администратора.
 (9) Да пази в тайна мейл адреса и парола за достъп в платформата MOTOFORUM.BG, да не използва профилите на други потребители, нито да предоставя своя профил за     ползване от други лица.
 (10) Да не нарушава поверителността на други потребители на платформата MOTOFORUM.BG чрез събиране, съхранение и разпространение на информация за други потребители или публикуване на техни снимки без тяхното изрично съгласие, с изключение на случаите, когато тези действия са съвместими със законовите разпоредби.
 (11) Да не използва търговските марки на Администратора, включително "MOTOFORUM.BG" и да не нарушава други права на интелектуална собственост на Администратора и свързани с него дружества, партньори или на негови праводатели в съответствие  с разпоредбите на чл. 13 в ОУ.
 (12)  MOTOFORUM.bg не е място за политическа агитация, отправяне на лични нападки, заплахи и др. подобни.
6.3. Потребителят отговаря за съдържанието на публикуваните през профила му запитвания, за изпратените от него лични съобщения и за всички свои действия или извършени през неговия профил във връзка с използването на платформата MOTOFORUM.BG.
 
Чл.7. Права, задължения и отговорност на Администратора
7.1. Администраторът има право:
   (1) Да откаже публикуването или да премахне публикувани публикации и теми, които засягат или биха могли да засегнат икономически или други законни интереси на Администратора, на негови партньори и контрагенти, правата на потребителите или друг значим обществен интерес, както и такива които са в противоречие с правата и условия за ползване на форма.
   (2) Да блокира достъпа на Потребител до профила му и/или да премахне негови публикации, теми и лични съобщения, без задължение за уведомяване или посочване на причини в следните, неизчерпателно изброени случаи когато: (а) Потребителят нарушава настоящите ОУ и правата и условия за ползване на форма, както и (б) Потребителят уврежда интересите на други потребители, на Администратора и трети страни  или може да  навреди на репутацията на платформата MOTOFORUM.BG (в) когато Администраторът е получил разпореждане от съдебни или разследващи органи (г) при извършване, опит или реална опасност да бъдат извършени от Потребителя или от лица, използващи неговия  профил, незаконни действия, или действия, с които се застрашава сигурността и функционирането на платформата MOTOFORUM.BG.
  (3) Да премахва без предупреждение публикувани публикации, теми  и лични съобщения, които са в нарушение на правилата.
  (4) Да разреши или да откаже създаването на нов профил от Потребител, чийто профил е блокиран или заличен от Администратора.
  (5) Да променя по собствена преценка категорията на всяка тема, без  задължение за уведомяване и посочване на причини и без да носи отговорност за своите действия или бездействия. Потребителят се  съгласява и приема без възражения, че негова тема  може да бъде  преместена без предупреждение в друга категория, която  Администраторът счита че е правилна и подходяща за съответната тема.
  (6) Да заключва, да залепва, да разделя и да изтрива всяка една тема по собствено съображение съгласно тематиката и насоченоста на съответната тема.
  (7) Да прави промени в уебсайта и услугите във връзка с поддържането, развитието или подобряване качеството на услугите, да разширява или стеснява обхвата на услугите по всяко време, по свое усмотрение, без задължение за уведомяване и посочване на причини и без да носи отговорност за своите действия или бездействия.
7.2. Администраторът не упражнява контрол и не носи отговорност за:
  (1) Действия на потребители и трети лица, които представляват нарушение на настоящите ОУ и за вреди, причинени от неточна, недостоверна или заблуждаваща/подвеждаща информация от потребители на платформата MOTOFORUM.BG и трети лица.
  (2) Законността, качеството или безопасността на артикулите и услугите, предлагани от потребители, нито за точността или верността на информацията, предоставяна от потребителите.
  (3)  Каквито и да е публикации в платформата MOTOFORUM.BG или извън нея, които не са създадени от самия Администратор.
  (4) За потребителското съдържание, под каквато и да е форма (текст, аудио и видео файлове, графики, снимки, рисунки, прикачени файлове и други), достъпно, видимо или изпратено до други потребители в платформата MOTOFORUM.BG. Във всички случаи, без да е задължен да прави мониторинг на съдържанието, Администраторът има право да спира изпращането на лични съобщения, чието съдържание под каквато и да е форма нарушава настоящите ОУ.

7.3. Администраторът не носи отговорност и не дава гаранции за:
 (1) Съдържанието на сайта да отговарят на очакванията на потребителите, включително за постигане на професионални, бизнес цели, доходност  и други, както и за за удовлетворението на потребителя от избраната от него услуга. В случай, че потребителят има съмнение относно качеството на услугите или на уебсайта по отношение на неговото съдържание или надеждност, потребителят не трябва да използва платформата MOTOFORUM.BG и уебсайта. Във всички останали случаи, ако въпреки тези съмнения или резерви, потребителят продължи да използва услугите и уебсайта, отговорността за това решение е изцяло негова с всички последици от това и Администраторът няма да носи каквато и да е отговорност за вреди, претърпени от потребителя във връзка с използването на уебсайта, извън предвидените в закона случаи.
 (2) Сайтът да се поддържа неограничено във времето или да остане непроменен.
7.5. Администраторът полага всички усилия да осигурява на потребителите  непрекъснат достъп до услугите в платформата MOTOFORUM.BG и до уебсайта, извършва поддръжката и обновяването им с дължимата грижа за качествено и добросъвестно обслужване на потребителите.
Активен
RaTTo
началник
Администратор
ниво 5
*****
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSXR1000
Публикации: 911


MotoZone

69253274
WWW
« Отговор #1 -: май 30, 2018, 10:26:42 »

Чл.8. Поверителност
8.1. С достъпа до уебсайта и използването на платформата MOTOFORUM.BG, потребителят приема и дава своето информирано изрично съгласие, личните му данни да бъдат събирани, обработвани и съхранявани от Администратора с цел правилното, безпроблемно и пълноценно използване на платформата MOTOFORUM.BG, съгласно ОУ и публикуваната в уебсайта Политика за защита на личните данни, която е неразделна част от ОУ (Приложение №1) и е достъпна тук.

8.2. Администраторът предприема мерки за защита на личните данни на потребителите, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и други приложими разпоредби на българското и европейското право.

8.3. Потребителят се съгласява да получава системна информация и съобщения, които по преценка  на Администратора са полезни, информативни или необходими във връзка с услугите, включително но не само информация за продукти или услуги, актуализации, нови функции или услуги, рекламни кампании, промоции, събития, промени или технически повреди в работата на платформата MOTOFORUM.BG, както и друга информация, от Администратора и негови партньори на електронния адрес, посочен от потребителя в регистрационния формуляр. Потребителят може да оттегли своето съгласие по всяко време като за целта уведоми Администратора за съответните дайствия .

Чл.9. Интелектуална собственос
9.1. Сайтът съдържа текстове,  изображения, графики, видео, търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост на Aдминистратора или негови праводатели и са  защитени с авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост от българските, европейските и други приложими закони и международни конвенции.  Възпроизвеждането на съдържанието на сайта в цялост или на  част от него,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Администратора.

9.2. Цялата отговорност във връзка с правата на интелектуална собственост в съдържанието, публикувано от Потребители или върху съдържанието от външни източници, към които препраща  сайта се носи от лицата, публикували или разпространили това съдържание в сайта.

9.3. Потребителят е длъжен да не публикува  съдържание, което нарушава или може да нарушава правата на трети лица върху обекти на интелектуалната и индустриална собственост, като авторските права и търговските марки (например, предлагането на имитации и реплики на оригинални стоки за продажба).

9.4. Администраторът няма задължение да следи за наличието или отсъствието на авторски и други права на интелектуална собственост върху потребителското съдържание или външните източници, достъпни от уебсайта чрез хипервръзки и линкове. Уведомления и сигнали за съдържание в сайта, което нарушава права на интелектуална собственост се изпращат  чрез формата за контакт с Администратора.

9.5. Само легитимен собственик на права върху интелектуална собственост, чиито права са потенциално нарушени чрез публикации или друго потребителско съдържание в платформата MOTOFORUM.BG или надлежно упълномощено от него лице има право да сигнализира за евентуалното нарушение. Жалбата трябва да е придружена с доказателства за правата на жалбоподателя върху съответния обект на интелектуална собственост. Жалбите за нарушения на интелектуална собственост се разглеждат от Администратора при условията на Чл.12.1 - 12.4 включително.

10. Теми и постове (коментари/отговори)
10.1 Писането на български език с кирилица е задължително.
10.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел.
10.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" или писане в темите само с главни букви няма да се допускат и ще се коригират или изтриват без предупреждение.
10.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Дублиращите теми ще бъдат заключвани и/или изтривани.
10.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.
10.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай".
10.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ. Избутването на тема от автора й не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова информация по темата.
10.8 Не са желателни безсъдържателните мнения и теми ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", "RESPECT" и т.н.), както и мнения само с емотиконки. Подобни мнения ако не бъдат придружавани с обосновка ще бъдат изтривани.
10.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата. Постове, излизащи извън рамките на това изискване ще бъдат трити или редактирани.
10.10 Забранено е прикачването на снимки с порнографско съдържание и/или насилие, както и постването на подобни линкове без предупреждение за съдържанието. Категорично се забранява предоставянето на линкове към страници с детска порнография. Същото се отнася и за коментарите, които включват реалистично описание на причиняване на физическо и психическо страдание, осакатяване и садизъм, както и текстове, включващи реалистично описание на принудителен секс, изнасилване и секс с малолетни.
10.11 Пропагандирането на всякакви противозаконни действия, идеи или цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.
10.12 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки.
10.13 Всички мнения и коментари, публикувани тук, изразяват личното отношение на потребителя и той носи цялата отговорност за него. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители на форума или администрацията му.
10.14 Всяко мнение, предоставено тук е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ (GNU Free Documentation License (GNU FDL)). Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни).
10.15 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни участвали в кореспонденцията, когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.
10.16 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.
10.17 При цитиране на предишно мнение от форума да се акцентира на изречението или фразите като се отстрани останалия текст.
10.18 Ако една тема излезе по какъвто и да е начин от рамките на тези правила, по преценка на администраторите или модераторите може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, е добре да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й. Всякакви нови теми коментиращи повода за затваряне или действията на модераторите без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат трити.

11. Профили и аватари
11.1 Потребителският профил съдържа лична информация за притежателя си. Данните, които публикувате тук, няма да бъдат използвани от трети страни, доколкото това зависи от администрацията на форума. Нито едно поле в профила Ви, видимо за останалите потребители, не е задължително за попълване. В случай, че решите да предоставите някаква информация, то няма ограничение за нейното съдържание и характер.
11.2 В случай, че има снимка към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.
11.3 Аватар е изображението, което се появява от лявата страна на всеки потребителски пост. Съдържанието му да се съобразява с т. 10.10 и т. 11.2 от правилата.

12. Общи разпоредби
12.1 Спазването на правилата изложени тук е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител.
12.2 Видът наказание, който ще бъде приложен на нарушител се определя от администраторите и/или модератор/ите, а именно:
 (1) При грубо или системно нарушаване на правилата потребителят получава предупреждение за бан. Допустими са две предупреждения. При трето нарушение следва бан.
 (2) Забрана за публикуване и замразяване на акаунта.
 (3) Налагане на бан ("забрана, ограничение") – администраторът може да "изхвърли" нежеланите потребители на форума, като ограничи достъпа им до сайта чрез бан. Банът може да важи само за форума или за целия сайт. Също така може да бъде постоянен или временен.
12.3 Незнанието на настоящите правила за използване на форума на moto.zonebg.com не освобождава от отговорност пишещите във форума.

Чл.13. Промени в ОУ
13.1. Администраторът си запазва правото да прави промени в ОУ, да приема и публикува актуализирана или нова версия на ОУ. Ако изрично не е указано друго, промените влизат в сила от деня на публикуването им в уебсайта.

13.2. Потребителят е длъжен да следи и да се запознава с актуалната версия на ОУ при използване на платформата MOTOFORUM.BG. Всяко използване на платформата MOTOFORUM.BG по какъвто и да е начин, ще се счита за съгласие с актуалната публикувана версия на ОУ.

13.3. При отказ на Потребителя да приеме актуалната версия на ОУ, същият не следва да използва платформата MOTOFORUM.BG по какъвто и да е начин.


Чл.14. Данни за Администратора
14.1. Администраторът, осигуряващ функционирането на платформата MOTOFORUM.BG е Николай Колев, за контакти:
ул. Стара река 2 ет.4,
гр. Казанлък, п.к.6100,
общ. Казанлък,
обл. Стара Загора
тел.: +359 886 316 909
E-mail: [email protected]

Настоящите Общи условия  са приети от Администратора на 23.05.18 г.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgЗа ФорумаВАЖНО, ПРОЧЕТИ!!!Тема: Общи условия за ползване на MOTOFORUM.bg

Отиди на:  

WebMoto.bg - борса за мотори, части, аксесоари, екипировка, гумиСтраницата е създадена за 1.279 секунди с 21 запитвания.