на Това изложение - Японците изглеждаха меко казано като ТАЙЛАНДСКО-ВИЕТНАМСКИ Манифактури за Копирани изделия

бих казал че съм потресен и разочарован!
Кавазаки имаха отново Щанд с Размерите на една Фабрика - а Той ПРАЗЕН , такъв интерес не бях виждал

Хонда .......... 1000РР-Р ......... правен от 3-то класници в Час по трудово със прегоряла рециклирана пластмаса , за Поправителния на поправителния за 1100 Африка направо ми се плаче

, ОБАЧЕ - СВ1100 .........

Ето там в този мотор всичко беше ХОНДА от Времето когато ХОНДА беше ХОНДА и беше КРАЛЯ при мотоциклетите и най-вече качеството !! НЕВЕРОЯТНА Изработка до най-най-най малкия детайл ! Невероятен !!! Обаче - поради големия ИНТЕРЕС - и при този мотоциклет нямаше много много хора

Японците просто останаха на няколко деситилетия назад
Ямаха няма и да я коментирам - едно МТ-07 модернизирано...... другото трагедия Щанда Празен
Идваме до ТРИУМФ

Ебаси тия се развиват със темповете на КИТАЙ след 1997 - скоро ще са поне на Нивото на ДУКАТИ и БМВ по всички Параграфи

Сега вие за МотоГуци Чували ли сте ? Орпеделено със всеки изминал сезон ще чувате все повече за тях - Италианците ( нямам идея кой застана зад тази СТАРА и Много ПОПУЛЯРНА в миналото марка която преди няколко години бе на границата на Фалита ) определено показват че ще живеят нов живот , скоро очаквам да си кръстят някой от мотоциклетите ФЕНИКС , V85TT е най-продаваният мотоциклет в клас АДВЕНЧЪР до 900сс на Стария Континент за третото тримесечие , щанда не беше препълнен - ЩАНДА БЕ ПРЕТЪПКАН и МОГА ДА КАЖА , че определено има защо!
КТМ - това според мен БЕ ФУРОРА на изложението , на Презентацията на 390 Адвенчър имаше поне 2000 човека ( на всички японски щандове взети заедно нямаше толкова ) Австрийците лека полека се наместват на големия пазар и то много сигурно и на високо ниво.
Дукати - показаха много нови мотори , няма да ви обеснявам , че имаха щанд почти колкото Кавазаки , заобиколени от Щандовете на Акрапович , Брембо и т.н. странното бе , че нямаше кой знае какъв наплив ( сравнено с миналата година ) въпреки че показаха новият V4 Hypermotard
БМВ............ какво да кажа за тях - Щанда беше на половина на Дукати и на 1/3 от на Кавазаки , имаше поне 1500 човека , имаше няколко мотоциклета ........... Те просто бяха там за да покажат , че тази година вече са ЕДНОЛИЧНИ Лидери , новите F900R/XR

, S1000XR , S1000RR................. BMW R18

а за ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ Им МОТОЦИКЛЕТ , дори незнам как и какво да кажа , явно нямам квалификация да коментирам това нещо ми се струва
Присъствах на Представянето на Новият им Мотор и отбор за СБК - Юджийн Лавърти и Том Сайкс ще карат за БМВ през 2020 и 2021
- Китайците ......... о китайците те са превзели 30% от EICMA електрическите неща са навсякъде във всякаква форма ..............