Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgПоследни публикации
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: юли 11, 2020, 16:03:26 
Започната от cybersound - Последна публикация последно от em3ata
Здравейте момци, днеска бях на оглед на тая машина https://m.youtube.com/watch?v=mTF21FLFNY8&t=11s   Коловете бяха сухи, 1 месец не е каран, че веригата беше поръждясала. Иначе запали от раз де. Кажете какво мислите Smile  благодаря !

 92 
 -: юли 11, 2020, 13:10:41 
Започната от batNIKI - Последна публикация последно от batNIKI
На мен лично много ми харесва. При 160 си карам спокойно изправен и си разглеждам и в страни по магистралата, със старата вятъра щеше да ме отнесе. Усещането след каране около 3-4 часа е, че ми се кара още Very Happy, т.е. нямам никаква умора на главата и врата. Предишната ми каска беше 1650гр. Единствено exo-то ми е по-стегната в областа на челюстта. Хубаво е да я пробваш преди да я вземеш.
Абе и на мен не ми вдъхва много доверие като я гледам ама питай та питай.

 93 
 -: юли 11, 2020, 12:29:09 
Започната от Ra1den - Последна публикация последно от NikDaPhreak
Китане, няма никаква логика в това, дето пишеш. За електричеството няма значение кой полюс свързваш първо и кой - след това. При МПС с един от двата полюса на маса (обикновено отрицателния) първо се откача той, за да се избегне случайно замасяване на другия полюс през инструмента, с който се охлабват клемите. Закачането е по обратния ред.
Единственото логично обяснение за аварийния режим може би е по-лесното закачане на положителната клема. Ако при закачането на отрицателната да се стига до искрене или няколко кратки импулса (има-няма-има-няма ток), то това би била по-реалистичната причина, а не последователността на закачане на клемите.

 94 
 -: юли 11, 2020, 12:22:04 
Започната от Gredata - Последна публикация последно от NikDaPhreak
     Тази чехкиня какви неща може.

https://youtu.be/3wh7nHSp8Ic

Това поляк бе, ква чехкиня, кви пет лева? Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised

 95 
 -: юли 11, 2020, 12:10:45 
Започната от KokoVmaxa - Последна публикация последно от Kunev
Хората които описваш по техните дела не са нищо повече от едни престъпници, и преди 9-ти, и след това, и след 10-ти. Някои от тях /тези с по-леките дела/ биваха квалифирани от хората като Самунисти /идва от самун/ Хора без капка морал изпълняващи всичко само заради личната облага. Имаше ги по цялото властово дърво. Но пак повтарям, това са престъпници, а не комунисти.
А по темата и в корелация на горното, мога да ти споделя, че останах втрещен от един "интересен" факт. В голямата си част /над 75%/ от фамилиите, които са "на черешата" от турското робство /така наречените Чорбаджии/ та до наши дни, са едни и същи !!!
Мафията се самовъзпроизвежда, и тя не е от вчера, затова, най-положително, и с най-траен ефект, за хората като цяло, би имало решение аналогично с изключително трудното, което е взел Свети Княз Борис. То бе отразено с фраза във филма за него, а именно: "Главата му искам! И смърт на рода му: жена му, децата, слугите и целия му род!"
Да това е много тъжно, но ако се прояви някаква форма на милосърдие, и канцерът не бъде изрязан до чисто, знаете какво ще стане, нали?

 96 
 -: юли 11, 2020, 11:03:17 
Започната от dobry - Последна публикация последно от Минко Илчев


 97 
 -: юли 11, 2020, 10:22:43 
Започната от Gredata - Последна публикация последно от Минко Илчев
     Тази чехкиня какви неща може.

https://youtu.be/3wh7nHSp8Ic

 98 
 -: юли 11, 2020, 09:57:06 
Започната от KokoVmaxa - Последна публикация последно от totomoto
Комунист наричам дядото на мой съученик, който беше бивш военен прокурор и се хвалеше в махалата, че лично доубивал с пистолета си все още живите след разтрел политически затворници. Дъщря му беше влязла право в СУ без изпит за разлика от леля ми, която се скъсала от учене. Улицата зад нас се казва "Узунджовска". Преди 9-ти също е носила това име, но понеже партизанина Гочо Гопин беше заграбил (изгонил) жилище на хора от тази улица, 45 години улицата се казаваше "Гочо Гопин". Удобно е да живееш на улица носеща твоето име! Това също наричам комунист. Понеже неудобните части от историята ни не се изучават в училище е нормално хората масово да са объркани. Това е съветски прийом. Измисляш някаква история и започваш да се опираш на нея (третия райх също го е правил, но двата режима не са толкова различни). Това е като да си нарисуваш стена във въздуха и да се опитваш да заковеш пирон в нея. За да изпреваря коментара ти за русия, ще дам пример как са преподвали в училищата им, че ленин е изобретил ел.крушката, ДВГ и още работи. Да не говорим, че известно време са преподавали че кирилицата е създадена от руски монаси. Комунисти!

 99 
 -: юли 11, 2020, 09:38:42 
Започната от StaikoJelev - Последна публикация последно от iaskoo
В му виж хлабините на клапаните

 100 
 -: юли 11, 2020, 08:55:22 
Започната от batNIKI - Последна публикация последно от Cecko06
Благодаря за бързия отговор. А като качество на изработка как е?
На мен лично много ми харесва. При 160 си карам спокойно изправен и си разглеждам и в страни по магистралата, със старата вятъра щеше да ме отнесе. Усещането след каране около 3-4 часа е, че ми се кара още Very Happy, т.е. нямам никаква умора на главата и врата. Предишната ми каска беше 1650гр. Единствено exo-то ми е по-стегната в областа на челюстта. Хубаво е да я пробваш преди да я вземеш.

Страници: 1 ... 8 9 [10]

WebMoto.bg - борса за мотори, части, аксесоари, екипировка, гумиСтраницата е създадена за 0.252 секунди с 17 запитвания.