Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgПоследни публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 -: Вчера в 17:41:47 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от phoenix
В Италия през 2018 г. са починали 633133 души. На месец за 2018 г. се получават средно малко над 52761 починали. Ломбардия и тогава е била първенец по смъртност. Все повече се убеждавам, че тази истерия е нарочно създавана по описани по-напред и не само от мен причини. Данните са от тук - https://www.statista.com/statistics/569435/number-of-deaths-in-italy-by-region/

Но има и светлина в тунела за тези, които могат  Smile


 22 
 -: Вчера в 17:40:24 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от evilution
Има десетки случаи вече, на хора, които се прибират от рискови зони, и отиват при родителите си. И се оказва, че са заразени. И заразяват и родителите си. Което според мен не е много логично, ама на, правят го. Това как не се била вдигнала смъртността в Италия и Испания. Ми не правят всяка година полеви болници. Имайте предвид, че не във всеки регион е проникнала заразата в еднаква степен. И в момента жертвите са в 1/5 от държавата. После ще е другата 1/5.

 23 
 -: Вчера в 16:14:39 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от ildivvy

... на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина.

Информирайте се от достоверни източници!

 

Това може да се прочете на много места из 'нета'! Не забравяйте,че Жабарландия си е най-мангалската държава в Европа,преди да 'влезем' и ние с румънците в ЕС! Броя на случаите през миналата и тази година са почти идентични! Само,че сега всичко се приписва на 'короната',защото има доста милиарди за 'смукване' от ЕС и това в Италия се знае добре! Испания не са по-назад... Сега,че иска превенция и мерки - ДА! Да се спекулира и дерибейства с положението НЕ! Какво пречи хората да могат да се движат без да се събират на групи из страната? Ами сред природата е много по-безопасно и това го разбраха и малките деца...

 24 
 -: Вчера в 16:06:55 
Започната от dobry - Последна публикация последно от ildivvy
Гроби,всичко,което казваш е 100% истина! Идеята ми не е да споря с теб в никой случай! Иначе мотора го виждам почти постоянно... Беше платено, колкото е било поискано и сумата не беше 'джобни пари'... Това със спирачките беше 'бонус' към ремонта  Smile! Както и да е! Peace  Very Happy!

 25 
 -: Вчера в 14:42:59 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от Esper
Ако успееш да излезеш от Перник...

В посока Големото Добрутро ;)
Предполагам.
Другата седмица, надявам се ще видим к’во стаа из Трунско.
От десетки години са ги забравили.
Не вярвам Гъшата Хойня да го е променила.
За добро или лошо!

 26 
 -: Вчера в 14:38:37 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от apollo11
 Smile
 Баш 🐓.бг ли????

 27 
 -: Вчера в 14:37:52 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от Vladi4
Само областните градове са блокирани. Другите населени места, градове и села нямат КПП-та и не са блокирани. Човек трябва да си предвиди и изчисли добре маршрута и никой няма да го закача и да има проблеми.  Very Happy
Бяха се засилили да блокират тотално цялата държава, но когато изсраха това лайно със задължителните маски се чу много ясно подземното бучене на недоволството, а това ги уплаши, та ни се размина. Единствено ни натресоха още месец и половина извънредно положение.  Very Happy

 28 
 -: Вчера в 14:31:05 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от Grobarq
Един интересен български сайт пише на страниците си това:"PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели."
 

 29 
 -: Вчера в 13:54:04 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от phoenix
Ако успееш да излезеш от Перник, из селата едва ли ще имаш проблем.

 30 
 -: Вчера в 13:41:53 
Започната от AlexM - Последна публикация последно от Esper
И как ще ги караме,като изпонасраха тези КПП-та навсякъде  Surprised?

Спекулира се яко с всичко това! Очевадно е,че някои мерки са разумни и необходими,а други са яко 'преиграване'! Ама ще си поделят няколко милиарда 'нашите' фирми де...

НЗ, другата седмица ако не ми мине црна маца отпред, тоест ако не се окаже, че трябва да ходя в офис мисля да се разходя из моя любим югозапад.
Търунско, къцафци...
Не зная има ли КПП-та в тоя край и как ще ги минавам.
Обаче възнамерявам да съм с Дъргел-0 и ако не стане с благо ще стане с ендуро  Smile
Боже колко го обичам тоя мотор!

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10

WebMoto.bg - борса за мотори, части, аксесоари, екипировка, гумиСтраницата е създадена за 0.277 секунди с 17 запитвания.