Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgПоследни публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 -: Днес в 12:37:29 
Започната от vento - Последна публикация последно от доц.Кожухаров
Не съм още, ма като гледам, в Столична община, над 750сс - 125 кинта, твърда тарифа  Sad

 12 
 -: Днес в 12:34:24 
Започната от vento - Последна публикация последно от Oggie
Оги, колко коня е вулкана? Нямаш ли намаление за катализатор?
105коня, няма катализатор американче е.

 13 
 -: Днес в 12:33:46 
Започната от доц.Кожухаров - Последна публикация последно от доц.Кожухаров
Ами,нали това е вулканската тема? По-нагоре беше питал/писал за червената лампа FI... Като гледам,тя е комбинирана за инжекциона,температурата на водата и за маслото! Затова гасне веднага,след като запалиш! Още веднъж: Четито и хиляди безаварийни километри  Mad!

П.П. Какъв е този ритуал с потапянето на ключа?

Мерси, да ти се връщат пожеланията. Mad
FI лампата ме ошашка, щот у менюъла е написано много езуитски.
Останах с впечатлението че като цъкнеш контакт, писка, стрелката бие от нула,
до макс, връща се и всичко освен N трябва да изгасне, ако чека на системите е ОК.
Така поне аз разбрах написаното, и за всеки случай попитах старите вулканаджии.

п.п. Някога като взимахме книжките с аверите, кат седнехме да се черпим по случая,
ги накисвахме в чашите - за късмет и безаварийни.Та и сега така с ключовете на моторите.  Smile

 14 
 -: Днес в 12:18:26 
Започната от spongi - Последна публикация последно от evilution
думата джендър

Думата джендър в българският език не съществува, няма как да присъства в конвенцията. В английския си съществува много преди третополовите да са фактор, който определя речника и тази дума няма общо с това.
Освен тая конвенция има конвенция за правата на човека, която също сме я ратифицирали. Аз пък съдих една банка по една европейска конвенция, за проблем, който в нашето законодателство не е засегнат, и успях да постигна това, което искам, понеже банката се съгласи на промяна на условията в моя полза, за да не се стига до съд.


 Истина е, че с имигрантските и бежански вълни към Западна Европа и в частност Германия, жестоки обичаи като осакатяване на гениталиите на жените действително са привнесени и се практикуват все по-масово. Но каква е практическата реалност при борбата с подобни престъпления в имигрантските общности?Ей това е истина. Да, това не е наш проблем на практика, въпреки истерията покрай мигрантите, която вече попремина. С джендъра е същото. Много е важно да живеем в страх, че ще ни унищожат, я мигранти, я джендъри, за да не се занимаваме с идиотите, които ни управляват и не вършат нищо като хората.
 Обаче както не е наш проблем, така и не е невъзможно да се случи и без да имаме брой мигранти, които да бъдат фактор. Ние имаме мюсюлманско население, което си е наше си, дето могат да решат да се обърнат към "традиционните" си ценности. Всъщност това население не живее точно като нас и в момента. Много пъти съм чувал някой да казва, че е добре другите етноси да се интегрират. И тази конвенция е начин да се интегрират тия хора силово. Хем искате да се интегрират, хем сте против.

За Англия не знам къде си гледал клиники, дето правят смяна на пола на непълнолетни. Точно там, понеже им разбирам езика, проверих, и хормонална терапия е възможна от 16, а хирургическа намеса след пълнолетие. Един човек на 16 години е много наясно от какъв пол е и с какъв пол го кара да му скочи патката, или да се подмокри между краката.
Ако говорим за самоубийствата при хората със сменен пол заради gender dysphoria, да, процента е огромен в нашият свят. Но той е толкова голям и за тези с gender dysphoria, които не са минали през хирургически интервенции. Самата gender dysphoria е причината за самоубийствата, не операциите.
Скандинавците в много отношения са откачени. И винаги са били такива. Като слезнеш по-надолу в Европа, ситуацията се различава коренно. В Полша, примерно наскоро бяха тръгнали да забраняват абортите по религиозни причини. Дали поляците ще тръгнат да легализират смяна на пола за непълнолетни, или тия в Кипър, или религиозните гърци, италианци, португалци, испанци? Европа не е само Швеция, даже шведите са много малка част от Европа. Не ходиш да живееш в Швеция и Норвегия, и си ОК.
В конвенцията ясно пише, че става дума за мъже и жени. Никъде нищо не пише за хора с полова дисфория. Аз мисля, че текстовете трябва да бъдат така написани, че да няма грам съмнение, че става дума за нещо друго, различно от жена и мъж в тази конвенция, защото хората така искат.
Словакия не е ратифицирала конвенцията. Информацията е от вчера.

 15 
 -: Днес в 12:08:16 
Започната от доц.Кожухаров - Последна публикация последно от ildivvy
Мерси ви, да ви се връщат и на вас такива емоции.
То на тези снимки е голичко, мръсничко и на тъмно в гаража, но като го спретна ще се похваля подобаващо във вулканската тема.

Ами,нали това е вулканската тема? По-нагоре беше питал/писал за червената лампа FI... Като гледам,тя е комбинирана за инжекциона,температурата на водата и за маслото! Затова гасне веднага,след като запалиш! Още веднъж: Четито и хиляди безаварийни километри  Mad!

П.П. Какъв е този ритуал с потапянето на ключа?

 16 
 -: Днес в 12:05:56 
Започната от JOHNY - Последна публикация последно от Oggie
Специално тоя модел, който си поръчал размери няма. Има модификаци със и без  капси и облегалка. Обикновено монтажите ги нацелват и няма нужда от напасване, но както казах по-горе седалката на пътника е по-дебела и широка от оригиналната. Може евентуално да дойде по-високо спрямо оригиналната  облегалка за пътника.

 17 
 -: Днес в 12:01:49 
Започната от ЧЕФО - Последна публикация последно от ildivvy
И аз съм чувал много добри отзиви за 10W60 на Ликимоли и за това реших да го пробвам. Идеята е да събера групичка от 10-тина познати и да правим групови поръчки за моторите и колите си. Като направим няколко по-големи поръчки ще ги натисна за по-сериозна отстъпка. Идеята ми е почти невъзможна заради простотията на хората, ама реших все пак да пробвам.
Навремето като продадох сервиза бях стигнал до 40% отстъпка за Ени, ама вече е история. Предлагах на моите познати да я ползват за да я запазим, ама човешката простотия е безгранична и отстъпката вече е история. Никога не можах да разбера защо един интелигентен човек би отказал да ползва напълно легална отстъпка от 40%? Стигнах до извода, че просто не са интелигентни. Surprised Няма друго обяснение.

Ами,най-вероятно просто не вярват! На теб или на "доставчика"! 40% отстъпка за нещо хубаво е "прекалено хубаво" за България! Тук всеки си е "научил урока",че "Много хубаво не е на хубаво"! Друг е въпроса,че в България "скъпо" не означава непремнно хубаво! Просто е скъпо! Както и да е! "Мотобул" по принцип са официалния представител на "КАСТРОЛ" за България! Би трябвало всичко да е наред! Цената е много хубава.....

 18 
 -: Днес в 11:56:50 
Започната от nikoloff - Последна публикация последно от spongi
Дай телефон за връзка Smile

 19 
 -: Днес в 11:52:39 
Започната от ЧЕФО - Последна публикация последно от JOHNY
А дядо бръмчи с Bardahl и на четирите мотора.
Извън това, че имам директен достъп до официалния вносител и мой добър приятел, мога да споделя само добри вЧепатления.
Поправи ме Чефо ако бъркам, но преди 2-3 години имаше ентусиасти, които пълнеха туби с какво ли не масло и лепяха масово Кастрол, BP, че и ЛикиМоли. Затова е и правилно да се конктактува само със свестни хора, а когато имаме съвпадението, че са и вносители, работата отива на добре.
Метни едно мнение като боднеш новото масълце дали откриваш разлики.

 20 
 -: Днес в 11:51:55 
Започната от vento - Последна публикация последно от ildivvy
На Golf 3 - 20 лв. данък, а на стария ИЖ - 40 лв. Sad Sad
hummer hummer hummer hummer hummer

Недей така колега,защото и на Голф-а ще го направят 50-60лв (за да има "баланс и справедливост") и тогава по-лошо-о-о-о....  Всички помнят какво стана със застраховките! Вместо да се искат по-ниски ставки,искаше се да има 6 месечни застраховки! Ами готово! Ето,има и 6 месечни застраховки за 70лв (примерно) при 90лв годишна (примерно)  Smile....

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10


Страницата е създадена за 0.253 секунди с 17 запитвания.