www.MotoForum.bg

Концентрат => Мото събори/срещи 2012 => Темата е започната от: dvormak в януари 25, 2012, 10:20:56Титла: Moto Touring Party, 31.07 - 4.08.2012, Skopje/Katlanovo, Macedonia
Публикувано от: dvormak в януари 25, 2012, 10:20:56
Опис
   
5 days event, motorcycle touring & fun...

Program:

Day 1: Acquaintance day
... - Arrival
- Camp settling
- Welcome party

Day 2: (tour ca. 250 km) Natural wonders day
- Kokino
- Stone dolls
- Live music party

Day 3: (tour ca. 380 km) Taste day
- Berovo lake
- Honey tasting
- Koleshino waterfalls
- Wine tasting
- Live music party


Day 4: (tour ca. 400 km) Lake day
- Mavrovo lake
- Debar lake
- Globochica lake
- Ohrid lake
- Live music party & Miss wet T-shirt contest

Day 5: Farewell day
- Event end

Participation, camping and tour guide- FREE

**************************************************************

5 дневна манифестација проследена со многу дружење, посета на интересни локалитети, вечерни забави со жива музика (домашна и странска) и многу други содржини и изненадувања...

Програма:

ден 1:
- пристигнување и сместување во кампот, слободни активности и дружење. Навечер забава за добредојде

ден 2: (тура 1, околу 250 км)
- посета на Кокино, Куклици и како опција Осоговскиот манастир. Навечер забава со жива музика

ден 3: (тура 2, околу 380 км)
- посета на Беровско езеро и Колешинскиот водопад. Навечер забава со жива музика

ден 4: (тура 3, околу 400 км)
- посета на Мавровското езеро, Дебарското езеро, езерото Глобочица и Охридското езеро. Како опција за оние што не им се вози многу- тура низ Скоје и околината. Навечер забава со жива музика и избор на Miss Wet T-shirt

ден 5:
- крај на манифестацијата.

ВЛЕЗОТ, КАМПУВАЊЕТО И УЧЕСТВОТО ВО ТУРИТЕ СЕ СЛОБОДНИ !
*************************

(http://i275.photobucket.com/albums/jj296/dvormak/Party2012.jpg)


Титла: Re: Moto Touring Party, 31.07 - 4.08.2012, Skopje/Katlanovo, Macedonia
Публикувано от: Карл Стайков в януари 25, 2012, 21:34:50
Много добре звучи! :-X