За "Мис мокра фланелка", да можеше и по-добре.
Че мотористите бяха малко, може би в София мотористите наистина са малко.
Ако може да ми кажеш (може и на лични) кое точно ти приличаше на селски събор? (без музиката и кетъринга разбрах, че не си доволен) и как ти би направил МОТО такъв?
Е написал съм го в поста ми , който си цитирал...за бременните жени , за малките деца и за "селската група" .
За музиката си разбрал , ама за кетъринга не си , нямам мнение за него е случая , друг колега спомена нещо за развалено месо , топла бира и тн.
Обаче сега се сетих че един от моите "агенти" поръча две порции ЦАЦА и получихме две порции ... нещо бяло , голямо , гнусно , леко сурово...нямащо нищо общо със ЦАЦА-та...е тая гадост , май са я донесли "братята от морето" , ама беше долна...грозна ... печалбарска измама.
А и няколко пъти ни беше отправена фразата : "Ваши ли са тези мотори , бихте ли ги поместили , защото са ни "запушили" с другите коли и не можем да си изкараме нашата".
Брат , не ме разбирай погрешно , далече съм от мисълта да омаловажавам или да оплювам това което сте направили...напротив , разбирай че освен това от което не съм доволен (а то е музиката основно) , за всичко друго , мога да кажа БРАВО.
А и съм малко пристрастен към вашия клуб , имам 1-2 приятели. А пък и съм кандидат за председател

.. ама това е друга заигравка.