Пропускаш нещо много важно. Ако от Църна маца до Горубляне караш с 80 км/ч, как ще отразяваш каките, дето са излезли на работа да доставят удоволствия на хората
Там ограничението е заради пешеходната пътека насред булеварда и заради светофара за базата на баретите.
...пфффф вярно ще им падне оборота

А, пешеходната пътека няма какво да я коментирам, най-малоумното нещо на света, четири ленти в посока и пешеходна пътека,

прави се един надлез който винаги може да се използва с рекламна цел така, че Общината да има файда ...и те така, ама не по-лесно е да пляснат едно 50.
Най-ме кефи като видя табела "Опасен завой" бе мамка ви, и Главно управление на пътищата, имате багер, имате валяк ми направете го безопасен, ама слага табела и си измиват ръцете и проблема става твой.... Начиии ние сложихме табел те шофьорите са виновни, че завоя е опасен и стават ПТП.
Та и за това в Германия правилника се спазва, щото трябва да си идиот проклет да го нарушиш. Те немците знаят, че като измислят нещо ново явно има защо и го спазват, а тук всяко нещо е по-малоумно от предното и хората си създават навика да нарушават закона.

пп. не че оправдавам неспазнаването, включително и аз не го спазвам